Over ons

Noletecht - over ons

Noletech is een eenmansbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse elektrotechnische werkzaamheden: van ontwerp tot de oplevering.

Het bedrijf Noletech is begin 2007 ontstaan. Het idee was om een deskundig en flexibel bedrijf op te richten dat gericht is op zowel in de particuliere markt als het bedrijfsleven. De eigenaar van het bedrijf is Novica Drazilovic.

Omdat u altijd met de eigenaar/ directeur van het bedrijf communiceert, weet u meteen waar u aan toe bent. Er worden door mij geen loze beloftes of verkooppraatjes gedaan. Noletech heeft een netwerk van kleine bedrijven die hetzelfde streven hebben, namelijk om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij grote projecten worden deze bedrijven (indien nodig) ter assistentie gevraagd. Zo wordt eventuele vertraging van het project voorkomen.

Noletech is in het bezit van de volgende diploma‚Äôs en certificaten: TSI (Technicus sterkstroom installaties ook wel installateur diploma genoemd), EMLN, Cito certificaat voor het ontwerpen van zonnestroominstallaties, VCA voor ondernemers, certificaat AutoCad 2013.