Elektrotechnische installaties

IMG_7429

 Als erkend installatiebedrijf op elektrotechnisch gebied is Noletech gespecialiseerd in verschillende disciplines.

Woningbouw: Uitbreidingen van bestaande installatie, renovatie, vervangen van groepenkasten en of uitbreiden/ moderniseren van bestaande groepenkasten. Het oplossen van storingen valt ook onder het specialisme van Noletech. Door de jarenlange ervaring zowel in het bedrijfsleven als woningbouw zijn wij in staat om voor de meest uiteenlopende storingen een passende en zo goedkoop mogelijke oplossing te vinden. Ook zijn wij voor storingen 24 uur per dag, 7 dagen per week oproepbaar. Voor nieuwbouwwoningen kunt u bij Noletech terecht voor het complete ontwerp en uitvoering van de elektra installatie.

Bedrijven:  Voor bedrijven kan Noletech een zeer betrouwbare partner zijn bij de meest uiteenlopende projecten. Of het nu gaat om technisch tekenen, engineering, calculeren of uitvoeren bent u bij Noletech op het juiste adres. 

Ook op het gebied van het zoeken naar een storing kunnen wij onze diensten bewijzen. Wij hebben een auto vol gereedschap voor de meest uiteenlopende elektrotechnische werkzaamheden en hebben de expertise om de meeste storingen op te lossen.

IMG_7757